Praktisk kunst – Practical art

Guardamar ligger på Costa Blanca, 15 minutters biltur nord for Torrevieja. Her finner du masse butikker, kaféer og restauranter, og naturligvis en stor badestrand. Stranden ligger som en forlengelse av strendene i Torrevieja, vi er tross alt på Costa Blanca. Byen har en egen palmepark, som vi ble henvist til da vi spurte etter de karakteristiske palmene. Vi hadde ved et tidligere besøk sett disse menneskelagde palmene, men kunne ikke finne dem med det samme, og spurte etter dem. De lokale innbyggerne så tydeligvis ikke noe spesielt ved dem, og forklarte derfor veien til palmeparken. Vi fant imidlertid det vi lette etter selv, og hver gang vi er i Guardamar på kveldstid, må vi innom dette området med sikkert tyve palmer. Vi nyter de estetiske og praktiske lyktestolpene, for å kalle denne praktiske kunsten noe så enkelt og lite beskrivende. Det gir en egen stemning å stå i mørket og nyte det estetiske synet av metallpalmene. Gå og let dem opp, du også.

 

Advertisements

About PyS

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
This entry was posted in Art-Various, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.